Beste lezer,


Tot en met 7 februari ben ik aan het genieten van mijn vakantie.


Ruim 6 jaar geleden startte ik mijn ambachtelijke drukkerij, Letterpress Winkel. In die 6 jaar heb ik, met heel veel plezier, hard gewerkt aan het succes van het bedrijf en het maken van mooi ambachtelijk drukwerk. Maar er is een tijd van werken en een tijd van ontspannen, ik vond het de hoogste tijd worden om de drukpersen even met rust te laten en wat meer van de wereld te gaan bekijken!


Bestellen in de webwinkel
Ook tijdens mijn afwezigheid is het mogelijk je kaartjes te bestellen via de webwinkel, mits deze na 8 februari gemaakt kunnen worden, dan ben ik weer terug om het allermooiste letterpress-drukwerk voor je te maken!


E-mails
Stuur je mij een bericht of aanvraag dan bestaat de kans dat jouw e-mail zal worden opgeslokt in een grote oceaan van e-mailgeweld met als gevolg dat je e-mail helemaal niet beantwoord zal worden, en dat wil je natuurlijk niet! Daarom stel ik voor mij een bericht te sturen ná 1 februari, zo weet ik dat je bericht nog steeds actueel is als ik weer terug ben op 8 februari! Mailen kan naar mail@letterpresswinkel.nl


Waneer het écht niet kan wachten!
Vanzelfsprekend heb ik wel een telefoon bij me en ben ik in de gelegenheid om te reageren als dat nodig is. Als je van mening bent dat jouw bericht écht niet kan wachten, e-mail dan naar andre@letterpresswinkel.nl, deze mail zal ik met enige regelmaat wél lezen en beantwoorden als dat nodig is!


Heel graag tot ziens in februari!


Groet!
Andre - Letterpress Winkel

GRIJS PULPBORD

Grijs Pulpbord is een gerecycled papier met een grove structuur. Vooral subtiele vormen en lijnwerk drukken prachtig in op dit ruwe papier, een perfect materiaal voor visitekaartjes, huisstijlen, kaarten of labels. Grijs Pulpbord is beschikbaar in meerdere diktes, breed inzetbaar dus, van envelop tot kaart. 

  • Kringloop Pulp, ruw oppervlak
  • Grijze kleur
  • Beschikbaar in 300 grams tot 800 grams, respectievelijk 0,4mm tot 1,2mm dik
  • Zeer geschikt voor, geboortekaarten, trouwkaarten, visitekaartjes, labels, uitnodigingen, wenskaarten, letterpress, foliedruk, kleur op snede, vouwen
  • Drukt mooi bij gebruik van subtiele lijnen en vormen
  • Minder geschikt voor bedrukking met grote vlakken en lichte frisse inktkleuren

Contact
opnemen?

Letterpresswinkel

Mosterdmolenweg 5-D

3417 XM Montfoort

+31 (0)348 - 50 62 65