Notice: Undefined index: _route_ in /var/www/vhosts/letterpresswinkel.nl/httpdocs/catalog/controller/information/information.php on line 88 Index.php?route=information information&information_id=14 | Letterpress winkel

Beste lezer,


Tot en met 7 februari ben ik aan het genieten van mijn vakantie.


Ruim 6 jaar geleden startte ik mijn ambachtelijke drukkerij, Letterpress Winkel. In die 6 jaar heb ik, met heel veel plezier, hard gewerkt aan het succes van het bedrijf en het maken van mooi ambachtelijk drukwerk. Maar er is een tijd van werken en een tijd van ontspannen, ik vond het de hoogste tijd worden om de drukpersen even met rust te laten en wat meer van de wereld te gaan bekijken!


Bestellen in de webwinkel
Ook tijdens mijn afwezigheid is het mogelijk je kaartjes te bestellen via de webwinkel, mits deze na 8 februari gemaakt kunnen worden, dan ben ik weer terug om het allermooiste letterpress-drukwerk voor je te maken!


E-mails
Stuur je mij een bericht of aanvraag dan bestaat de kans dat jouw e-mail zal worden opgeslokt in een grote oceaan van e-mailgeweld met als gevolg dat je e-mail helemaal niet beantwoord zal worden, en dat wil je natuurlijk niet! Daarom stel ik voor mij een bericht te sturen ná 1 februari, zo weet ik dat je bericht nog steeds actueel is als ik weer terug ben op 8 februari! Mailen kan naar mail@letterpresswinkel.nl


Waneer het écht niet kan wachten!
Vanzelfsprekend heb ik wel een telefoon bij me en ben ik in de gelegenheid om te reageren als dat nodig is. Als je van mening bent dat jouw bericht écht niet kan wachten, e-mail dan naar andre@letterpresswinkel.nl, deze mail zal ik met enige regelmaat wél lezen en beantwoorden als dat nodig is!


Heel graag tot ziens in februari!


Groet!
Andre - Letterpress Winkel

/geboortekaartjes


2500

Letterpress Winkel

Letterpress Winkel is een letterpress én ontwerp studio. Wij maken ambachtelijke gedrukte papierproducten zoals trouwkaarten, geboortekaartjes, visitekaartjes, huisstijlen, uitnodigingen, labels, hang-tags en speciale verpakkingen.

Wij maken onze kwaliteitsproducten op ambachtelijke wijze, met kennis, liefde en een ongeëvenaard perfectionisme! Onze vintage drukpersen stammen uit de absolute hoogtijdagen van het drukkersambacht. Waar hedendaagse technieken gericht zijn op volume en massa zijn onze machines gebouwd met slechts één doel, 100% kwaliteit produceren!

Letterpress Winkel is geen doorsnee drukkerij, we kunnen ook een exclusief ontwerp voor je maken. Naast onze eigen ontwerpstudio beschikken we over de juiste contacten met ervaren en bevlogen ontwerpers en illustratoren. Samen kijken we naar jouw ideeën en brengen we typografie, design en papier tot leven in ambachtelijk en authentiek drukwerk.

Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen, heb je vragen of ideeën? 
Neem contact met ons op, we horen graag van je. Welkom bij Letterpress Winkel!

/letterpress-trouwkaarten

 
 

  

Contact
opnemen?

Letterpresswinkel

Mosterdmolenweg 5-D

3417 XM Montfoort

+31 (0)348 - 50 62 65