Ruim 10 jaar ervaring in letterpress drukwerk

Snelle levering door eigen productie

Gratis professionele Ontwerp check

Ons verhaal

Waarom jouw bijzondere boodschap ook de mooiste kaart verdient! 


  • Wil jij jouw persoonlijke boodschap ook communiceren met de mooiste persoonlijke kaart?
  • Wil je een écht persoonlijk en uniek ontwerp in plaats van zo'n dertien in een dozijn-ontwerp?
  • Wil je dat jouw kaart een bijzonder plekje krijgt in plaats van bij het oud papier?
  • Wil je dat WAUW-moment als je vrienden en familie de envelop openen? 
  • Heb je net als wij een passie voor mooi papier en échte ambacht?


Ga nu aan de slag met onze unieke letterpress kaarten!

Letterpress Geboortekaarten                  Letterpress Trouwkaarten
Drukwerk was ooit een écht luxeproduct. Gemaakt door ambachtslieden met passie voor hun vak en liefde voor papier. Dat waren mooie tijden, helaas zijn ze lang voorbij. Ergens besloot men dat drukwerk zo goedkoop mogelijk moest worden en in een zo kort mogelijke tijd gemaakt moest worden. De gevolgen daarvan ken je vast wel, kijk anders even wat je de afgelopen weken uit je brievenbus hebt gevist, vermoedelijk niet veel soeps. 

Wij snappen daar helemaal niks van! Want hoe kun je op zo’n manier nou iets écht bijzonders maken? De geboorte van een kind, of je trouwdag, het zijn echt bijzondere gebeurtenissen in je leven, en natuurlijk wil je die niet kenbaar maken bij je vrienden en familie met zo’n dertien in een dozijn-kaartje, gedrukt op een slap en doodgewoon papiertje. 

Nee joh! Je wilt dat jouw boodschap de aandacht krijgt die het verdient! Een kaart sturen welke overal een bijzonder plekje krijgt, waar mensen een grote glimlach van krijgen, dat ze bij het openen van de envelop “WAUW!!!” roepen! Hoe gaaf is dat!? 

Met zo’n bijzondere kaart kunnen wij je helpen. We zijn niet alleen dé expert in letterpress drukwerk, we zijn ook grafisch ontwerpers. We weten hoe je een bijzondere boodschap vormgeeft in een persoonlijk ontwerp en hoe je de mogelijkheden in ambachtelijk en luxe drukwerk volop benut! 

Wij geloven dat in iedereen een ontwerper schuilt, en dat jij heel goed jouw eigen persoonlijke kaart kunt vormgeven. Natuurlijk zijn wij er om je te inspireren en om je te helpen het mooiste resultaat te behalen. Samen maken we van jouw kaart een waar kunstwerk!


Ga nu aan de slag met onze unieke letterpress kaarten!

Letterpress Geboortekaarten                  Letterpress Trouwkaarten
Letterpress Winkel is een ambachtelijke drukkerij én ontwerp studio. Bij Letterpress Winkel maken we ambachtelijk drukwerk, mét reliëf, luxe gedrukte kaarten zoals trouwkaarten en geboortekaartjes.  

Wij maken onze kwaliteitsproducten op ambachtelijke wijze, met veel vakkennis, passie voor papier en echt overdreven perfectionisme! Onze vintage drukpersen stammen uit de absolute hoogtijdagen van het drukkersambacht. Hedendaagse druktechnieken zijn vooral gemaakt om lekker veel in zo min mogelijk tijd te produceren, kwaliteit is vaak totaal ondergeschikt, zolang het maar weinig kost! Onze drukpersen zijn nog gebouwd met het doel de állermooiste kwaliteit te maken, zo ging dat vroeger en zo doen wij dat vandaag de dag nog steeds!


Ga nu aan de slag met onze unieke letterpress kaarten!

Letterpress Geboortekaarten                  Letterpress Trouwkaarten 
Bij Letterpress Winkel gebruiken we de meest precieze en geavanceerde boekdrukpersen die ooit gebouwd werden, Heidelbergers. Deze drukpersen waren in de jaren 70 het eindresultaat van meer dan 500 jaar evolutie in druktechniek, ongeëvenaarde Duitse degelijkheid. 

Momenteel hebben wij 4 Heidelbergers in gebruik, allemaal stonden ze in drukkerijen in een hoekje te wachten om gesloopt te worden. We hebben ze zorgvuldig weer in topconditie gebracht en hebben met veel geduld (lees met bloed, zweet en tranen) en de hulp van gepensioneerde drukkers ons het vakmanschap eigen gemaakt. Met veel trots maken we dagelijks met onze vintage drukpersen het allermooiste drukwerk wat er bestaat, Letterpress!