logo-letterpresswinkel

Ontwerp op maat

Eigen ontwerp aanleveren

Wil je een eigen ontwerp bij ons aanleveren? Dat kan! We leggen je graag uit hoe je met jouw ontwerp kan zorgen voor het mooiste resultaat. De volgende checklist helpt je hierbij. Volg deze richtlijnen tijdens het ontwerpen en je verzekert jezelf van een grandioos mooi eindresultaat. Maar het beste advies dat we je bij voorhand al kunnen geven is: KEEP IT SIMPLE!

  • Beperk je kleurpallet
  • Enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukken
  • Gebruik geen volvlakken, maar gekleurd papier
  • Beperk de bedekking van het papieroppervlak
  • Maak lijnen minimaal 0.5/1pt dik
  • Geef kaders en lijsten een marge van 5mm

Voor de overige aanleverspecificaties, kun je de FAQ bekijken. Heb je verder nog vragen? Wij geven graag antwoord.

Ontwerp door Letterpress Winkel

Wil je geen eigen ontwerp aanleveren en is vormgeven in onze ontwerpfunctie ook niet helemaal jouw ding? Dan gaan wij met heel veel plezier voor je aan de slag.

Samen met een van onze vormgevers bespreek je jouw wensen. Als jullie allebei een duidelijk beeld hebben, gaat de vormgever aan de slag om een kaart te maken die perfect bij jou/jullie past. Als de kaart klaar is, krijg je altijd een voorbeeld te zien en kunnen we eventueel nog aanpassingen doen. Helemaal tevreden? Dan starten wij met de productie van jouw unieke letterpress-kaart.

Welke vormgever gaat voor mij aan de slag?

Wat wij willen, is dat jouw kaart helemaal bij jou en je wensen past. Iedere vormgever is anders en niet iedere vormgever heeft dezelfde stijl als jij. Daarom werken wij samen met verschillende vormgevers. Het is helemaal aan jou welke vormgever er voor jou aan de slag gaat. Wij laten je recente voorbeelden zien, zodat jij een stijl kunt kiezen die matcht met jouw wensen en ideeën.

Stuur ons een bericht voor meer informatie