Beste lezer,


Tot en met 7 februari ben ik aan het genieten van mijn vakantie.


Ruim 6 jaar geleden startte ik mijn ambachtelijke drukkerij, Letterpress Winkel. In die 6 jaar heb ik, met heel veel plezier, hard gewerkt aan het succes van het bedrijf en het maken van mooi ambachtelijk drukwerk. Maar er is een tijd van werken en een tijd van ontspannen, ik vond het de hoogste tijd worden om de drukpersen even met rust te laten en wat meer van de wereld te gaan bekijken!


Bestellen in de webwinkel
Ook tijdens mijn afwezigheid is het mogelijk je kaartjes te bestellen via de webwinkel, mits deze na 8 februari gemaakt kunnen worden, dan ben ik weer terug om het allermooiste letterpress-drukwerk voor je te maken!


E-mails
Stuur je mij een bericht of aanvraag dan bestaat de kans dat jouw e-mail zal worden opgeslokt in een grote oceaan van e-mailgeweld met als gevolg dat je e-mail helemaal niet beantwoord zal worden, en dat wil je natuurlijk niet! Daarom stel ik voor mij een bericht te sturen ná 1 februari, zo weet ik dat je bericht nog steeds actueel is als ik weer terug ben op 8 februari! Mailen kan naar mail@letterpresswinkel.nl


Waneer het écht niet kan wachten!
Vanzelfsprekend heb ik wel een telefoon bij me en ben ik in de gelegenheid om te reageren als dat nodig is. Als je van mening bent dat jouw bericht écht niet kan wachten, e-mail dan naar andre@letterpresswinkel.nl, deze mail zal ik met enige regelmaat wél lezen en beantwoorden als dat nodig is!


Heel graag tot ziens in februari!


Groet!
Andre - Letterpress Winkel

Anne Claire / C-Moi

Anne Claire van der Lugt is geboren in 1982 en woont in Amsterdam. Naast haar baan als projectmanager is sinds 2011 ook grafisch vormgeefster en oprichtster van C-MOI kaarten | design. Het idee is ontstaan toen een van haar vriendinnen zwanger was en Anne Claire iets anders wilde geven dan die leuke kleertjes of dat ene leuke knuffeltje. Omdat zij de vooropleiding aan kunstacademie in Engeland had afgerond bleef het kriebel op grafisch vlak en besloot het geboortekaartje te ontwerpen als cadeau. Tegelijk besloot zij dat wanneer het eindresultaat naar alle tevredenheid was ze hier mee verder zou gaan en tot op de dag van vandaag maakt ze al haar kaarten met veel plezier. Mensen blij maken is nu eenmaal het leukste wat er is!

Met Letterpress Winkel werkt Anne Claire al van af het begin. Een samenwerking vol kleur en stoere ideeën. 

Contact
opnemen?

Letterpresswinkel

Mosterdmolenweg 5-D

3417 XM Montfoort

+31 (0)348 - 50 62 65