Beste lezer,


Tot en met 7 februari ben ik aan het genieten van mijn vakantie.


Ruim 6 jaar geleden startte ik mijn ambachtelijke drukkerij, Letterpress Winkel. In die 6 jaar heb ik, met heel veel plezier, hard gewerkt aan het succes van het bedrijf en het maken van mooi ambachtelijk drukwerk. Maar er is een tijd van werken en een tijd van ontspannen, ik vond het de hoogste tijd worden om de drukpersen even met rust te laten en wat meer van de wereld te gaan bekijken!


Bestellen in de webwinkel
Ook tijdens mijn afwezigheid is het mogelijk je kaartjes te bestellen via de webwinkel, mits deze na 8 februari gemaakt kunnen worden, dan ben ik weer terug om het allermooiste letterpress-drukwerk voor je te maken!


E-mails
Stuur je mij een bericht of aanvraag dan bestaat de kans dat jouw e-mail zal worden opgeslokt in een grote oceaan van e-mailgeweld met als gevolg dat je e-mail helemaal niet beantwoord zal worden, en dat wil je natuurlijk niet! Daarom stel ik voor mij een bericht te sturen ná 1 februari, zo weet ik dat je bericht nog steeds actueel is als ik weer terug ben op 8 februari! Mailen kan naar mail@letterpresswinkel.nl


Waneer het écht niet kan wachten!
Vanzelfsprekend heb ik wel een telefoon bij me en ben ik in de gelegenheid om te reageren als dat nodig is. Als je van mening bent dat jouw bericht écht niet kan wachten, e-mail dan naar andre@letterpresswinkel.nl, deze mail zal ik met enige regelmaat wél lezen en beantwoorden als dat nodig is!


Heel graag tot ziens in februari!


Groet!
Andre - Letterpress Winkel

Oud Hollands met scheprand

Oud Hollandse kaarten met schepranden, een heuse klassieker. Uit de hoogtijdagen van de boekdruk komt deze klassieke kaart, veel gebruikt als trouwkaart en geboortekaart. De kaarten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, gevouwen en ongevouwen. Het papier is wat dunner en gladder dan de meeste soorten die we gebruiken. 

  • Glad velijn oppervlak
  • Voorzien van 4 schepranden
  • 300 grams ± 0,5mm dik
  • Natuur witte kleur
  • Zeer geschikt voor, geboortekaarten, trouwkaarten, uitnodigingen, wenskaarten, letterpress, foliedruk, pregen, vouwen
  • Minder geschikt voor bedrukking met grote vlakken kleur en aflopende vormen
  • Bij een diepe indruk is dit altijd zichtbaar aan de achterzijde


Contact
opnemen?

Letterpresswinkel

Mosterdmolenweg 5-D

3417 XM Montfoort

+31 (0)348 - 50 62 65