logo-letterpresswinkel

Particulier bestellen

De geboorte van jullie kind of de bruiloft waar je al je hele leven over droomt. Het zijn hele bijzondere gebeurtenissen. En zulke bijzondere gebeurtenissen, verdienen een bijzonder mooie kaart. Wij vinden het prachtig om juist bij deze speciale gebeurtenissen in jouw leven te kunnen bijdragen aan de feestvreugde met uniek drukwerk.

Werkwijze

  1. Je neemt contact met ons op. Dat kan via het contactformulier, een mailtje of telefonisch.

(2. Als jij graag voorbeelden wil zien, sturen we je een samplepakket. Dan kun je een weloverwogen keuze maken over de papiersoort, techniek en kleuren.)

  1. Je maakt één van de volgende drie keuzes:
    • Je levert zelf een ontwerp bij ons aan.
  • Je laat jou kaart ontwerpen door een van de ontwerpers van Letterpress Winkel.
  • Je gaat zelf aan de slag in onze ontwerptool.
  1. Als het voor ons duidelijk is wat jouw wensen zijn – denk hierbij aan papiersoort, technieken, aantal kleuren – krijg je een offerte van ons. Gebruik je de ontwerptool? Dan zie je direct de prijs.
  2. Wij doen een correctieronde, zodat we zeker weten dat jouw kaart helemaal perfect is.
  3. Akkoord? Dan starten we met de productie. Bestel je een geboortekaartje? Dan wachten we natuurlijk tot jullie kind geboren is en alle informatie beschikbaar is. Daarna doen we nog een correctieronde, zodat we 100% zeker kunnen zijn dat de gegevens kloppen.
  4. Daarna hoef je maar heel even geduld te hebben. Na 2 tot 5 dagen ontvang je jouw kaarten.

 

Vraag een samplepakket aan

Als jullie willen weten wat er allemaal mogelijk is bij het maken van je kaarten, dan kunnen jullie natuurlijk over onze technieken lezen. Maar we snappen ook dat je pas echt weet welke impact een techniek heeft als je het papier zelf kunt vasthouden en voelen.

Daarom hebben wij een samplepakket samengesteld dat jullie een compleet en duidelijk beeld geeft van alles wat er mogelijk is. Van foliedruk tot letterpress en blinddruk.

Voor de voorbeelden betaal je 15 euro. Máár.. voor onze klanten zijn voorbeelden geheel gratis!

Bij je bestelling ontvang je namelijk een kortingscode ter waarde van 15 euro die je bij de bestelling van je kaarten kunt gebruiken.

Stuur ons een bericht voor meer informatie